TEAMWEAR & KLÄDER

Välkommen till ASSIST TEAMWEAR, vi har tryckt matchställ, overaller, väskor med mera sen 2001!


Fotbollslag, handbollslag, innebandylag, eller vilket lag som helst spelar ingen roll, vi trycker till alla idrotter!


Vi samarbetar med allt från superligaklubbar till brandstationer!  Vi har gjort korplagen snyggare i snart 20 år! Om ni så är en storförening, en lite mindre idrottsförening eller ett kompisgäng, spelar ingen roll, vi hjälper er gärna.


Antingen beställer du snabbt och enkelt med namn och nummer direkt här på sidan eller så skapar vi tillsammans en föreningsprofil, som innehåller allt från matchtröjor, shorts strumpor, träningskläder, väskor med mera. Vi vill att det ska se bra ut, stärka föreningsandan och lagandan och samtidigt vara ett hållbart och klimatsmart alternativ! Ni kan även få ett eget login där ni har möjlighet att beställa ur er konfektion direkt här på hemsidan.


Vi samarbetar med flera varumärken som Adidas, Stanno, Hummel, Unihoc, Zone med mera. Om du behöver matchtröjor eller träningskläder till ditt fotbollslag, handbollslag, innebandylag, eller egentligen vilket lag som helst, hör av dig till ASSIST!


Vi har ett eget högklassigt transfertryckeri i vår 10.000m2 stora butik i Sätra/Stockholm, där vi själva trycker alla matchställ, vi hjälper er även med tryck av sponsorloggor med mera.
Vi jobbar uteslutande med tryckmaskiner och transfers tillverkade av PermaPress. För vår del känns det självklart där miljötänket är en viktig del. För mer information besök gärna deras hemsida! ⇒ Här!


Beställ direkt med namn och nummer här på webben, eller tveka inte att kontakta oss för hjälp.
Mail: info@assist.se
Tel: 087202822
Eller använd chattfunktionen här på sidan!Vill ni bli en samarbetsförening? Här ser ni hur det skulle kunna se ut:

⇒ TILL ASSIST DEMOKLUBB!