TEAMWEAR & KLÄDER

Välkommen till ASSIST TEAMWEAR, vi har tryckt matchställ, overaller, väskor med mera sen 2001!


Vi samarbetar med allt från superligaklubbar till brandstationer!  Vi har gjort korplagen snyggare i snart 20 år! Om ni så är en storförening, en lite mindre idrottsförening eller ett kompisgäng, spelar ingen roll, vi hjälper er gärna.


Vi trycker till ditt fotbollslag, handbollslag, innebandylag, eller egentligen vilket lag som helst!


Tillsammans skapar vi en bra föreningsprofil, som innehåller allt från matchtröjor, shorts strumpor, träningskläder, väskor med mera. Vi vill att det ska se bra ut, stärka föreningsandan och lagandan och samtidigt vara ett hållbart och klimatsmart alternativ!


Vi samarbetar med flera bra märken som Adidas, Stanno, Hummel, Unihoc, Zone med mera. Om du behöver matchtröjor eller träningskläder till ditt fotbollslag, handbollslag, innebandylag, eller egentligen vilket lag som helst, hör av dig till ASSIST!


Vi har ett eget högklassigt transfertryckeri i vår 10.000m2 stora butik i Sätra/Stockholm, där vi själva trycker alla matchställ, vi hjälper er även med tryck av sponsorloggor med mera.


Beställ direkt med namn och nummer här på webben, eller kontakta oss för hjälp
Maila info@assist.se eller ring oss på 087202822Vill ni bli en samarbetsförening? Här ser ni hur det skulle kunna se ut:

⇒ TILL ASSIST DEMOKLUBB!Läs ännu mer om ASSIST TEAMWEAR:

⇒ TILL MER INFO OM TEAMWEAR!


782 produkter