SALMING - RUNNING

Salming Natural Running erbjuder känslan och tekniken av barfotalöpning, men med skor på fötterna. Med detta som utgångspunkt har Salming utvecklat en serie skor med mycket låg vikt som ger bra markkontakt, hög flexibilitet och låg ”drop” - allt för att nyttja kroppens fulla potential.

Salmings skor skapar bästa möjliga förutsättningar för ett effektivt och naturligt löpsteg som tar löparen både mjukare och snabbare fram under löprundan.

EnRoute har tagits fram med utgångspunkt i Salmings Natural Running Support System™, som gör det lättare för löparen att hitta och behålla sitt naturliga löpsteg. Vi vill bygga en ikon - ett givet fundament i din löpgarderob, en mängdträningssko som du kan springa i oberoende av fotisättning eller löpstil.

Ovandelen har utformats så att den smälter samman med ovan nämnda stöd- och stabilitetssystem. Resultatet är en sammanhängande enhet med utmärkt stöd och respons. Den omslutande ovandelen består av fyra olika sammanfogade delar som tillsammans skapar en åtsittande känsla och ger mycket goda andningsegenskaper och bra passform. Helintegrerade ExoSkeleton™ är en del av snörningskonstruktionen och håller foten på plats. Plösen är kilformad och sitter ihop med ovandelen, som är sydd i 3 lager: ett stort, luftigt meshlager närmast foten, ExoSkeleton™ i mitten och ett tunnare meshtyg längst ut.

⇒Gör dina skor supersköna, testa iläggssulor från THE FOOTLAB!